jueves, 24 de octubre de 2013


Hola! 
Bon dia :)

Durant aquests últims dies he estat fent el dossier de tècniques de recerca, ja que s'entrega dema. En aquest dossier s'ha de fer una explicació breu del tdr. 
Principalment al dossier una explicació de els principals objectius del treballs, el que ens interessa saber,on volem arribar,objectiu principal.., i les bases teòriques del treball. També tenim que aportar d'on hem extret l’ informació dels llibres que hem buscat, articles tobrats a varies webs como " RACO" o "Google acadèmic" i per últim també monografies.



Juntament duran aquesta setmana he imprès un power point sobre la psicologia de la por, un estudi sobre les emocions i també un article de la Revista Llatinoamericana de Psicologia sobre l'ansietat i la por. De manera que amb això i els apunts del llibres que vaig agafar a la UAB, estic acabant de elaborar l’ introducció i l’índex.

La semana que bé començaré a fer la part més pràctica de fer enquestes per obtenir més informació, per saber a que es degut la seva por, si serien capaç de superar-la.. etc.

Gràcies, Bona tarda a tothom!!

domingo, 13 de octubre de 2013

Hola!

Aquesta setmana he avançat molt amb la recerca de tota l'informació sobre la por, l'ansietat, els tipus de por que hi han, a que te por la gent, como es pot superar, quines es superen, quines no etc..


També estic fent unes preguntes que el meu tutor, en Joan Albert , ens ha enviat per a desprès quan estem tots a classe poder parlar-ne sobre el que casdascú te fet.


M'estic llegint uns informes sobres uns docotors, una serie d'entrevistes, i uns quants articles que una coneguda meva que es psciologa m'he els ha enviat.

També estat buscant informació en anglès, he trobat varis manuals i sobre tot articles.

Fins aviat. 


domingo, 6 de octubre de 2013

Hola, bon dia!Comencem la setmana..La setmana pasada, el dimarts, vam anar a la UAB. Vaig anar a la biblioteca de Humanitats. Vaig agafar varis llibres per buscar informació.Ara mateix tinc informació de varis llibres que vaig agafar de la Uab, pagines d'articles en angles, un manual i varis videos. Tot va bé.. !El llibres que vaig trobar son aquestos!



 
 
 .





























Son varis llibres relacionats amb la por, amb la superació i sobre que és la por. Són llibres escrits per psicolegs i doctors especialitzats.
Gràcies

jueves, 3 de octubre de 2013


  Hola! 


Sóc l'Eva Marchena, estem a 2n de batxillerat i ja ha començat la nostra recta final a l’ Institut Sabadell.

Aquest es el meu blogger del Treball de Recerca. El treball tractarà sobre la psicologia de la por ( Com superar les nostres pors..), aquest blogger servirà per a que els meus professor segueixin a fons com avança el treball dia a dia.

Bé, més d'un cop per setmana posaré informació sobre como va, el que he trobat nou, llibres, fotos,vídeos, entrevistes etc.

Estem al començament però amb ganes de acabar!!


Gràcies.